Meny
Kategorier
Nyheter
 Lykopenkapslar
Lykopenkapslar
SEK:590,00:-
 Jujubär kärnolja
Jujubär kärnolja
SEK:360,00:-
 Korallhalsband
Korallhalsband
SEK:400,00:-
Storsäljare
01.Longlife svampkropp kapslar
02.Longlife sporer
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Recensioner
Skriv en recension om denna produkt!
Valutor

Biyun Fruktenzymer

 Biyun Fruktenzymer
Klicka för förstoring

Biyun Fruktenzymer

Pulvret innehåller fruktenzymer från jordgubb, ananas, papaya, blåbär, körsbär och plommon.

1 msk pulver blandas ut med kroppstempererat vatten och dricks som te. Tar du morgon och kväll räcker en burk i fem dagar.

Utrensning av gifter i tjocktarmen 

Modern medicinsk forskning visar att människors
åldrande och en rad olika sjukdomar härrör
huvudsakligen från tjocktarmen. Där ackumuleras och
fermenteras kroppens avfallsprodukter, vilket resulterar
i toxiner och andra skadliga ämnen. Dagens människor
äter dels för mycket, dels fel livsmedel, vilket tvingar matsmältningssystemet att härbärgera stora mängder toxiner under lång tid. 

Vad innebär programmet? 

Principen för Biyun’s program för bättre hälsa är att använda fruktenzymerna innan frukost och kvällsmat. Det rensar kroppen från toxiner som ackumulerats i kroppen under många år. Därmed minskar belastningen på kroppens organ, magen får vila när avfallsprodukter och toxiner rensats ut. Resultatet är avgiftning av kroppen, viktminskning, skönhet och lindrande av fysiska sjukdomar. Enligt TKM, när kroppen är i ett lugnt tillstånd, tar kroppens hudceller till sig värdefulla energier från naturen vilka hjälper kroppens näringsfunktioner. Utsöndring av avfall, inklusive avföring, urin, svett och koldioxid sker helt naturligt. Detta är ett viktigt inslag i Biyun’s program för balans i tjocktarmen med bättre hälsa och skönhet som resultat. 

Mot vilka obalanser hjälper Biyuns program? 

Biyun’s program för bättre hälsa kan hjälpa dig uppnå hälsoeffekter vid följande hälsoproblem: depression, sömnlöshet, fetma, diabetes, hypertoni, hyperglykemi, hjärtsjukdomar, blodsjukdomar, fettlever, hepatit B, kardiovaskulära och cerebrovaskulära, gastrointestinala, torra avföring, förstoppning, hemorrojder, gynekologiska sjukdomar, reumatiska sjukdomar, rinit, astma, silikos, systemisk ödem och dålig andedräkt. 

Toxiner orsakar fetma 

En del människor är överviktiga, kanske inte alltid för att de äter för mycket, utan på grund av metaboliska störningar i kroppen som orsakats av ackumulering av avfall, toxiner i kroppen. När avfallet och toxinerna ökar mer än levern klarar av att hantera, lagras fett och bildar fettvävnad. Fettet lägger sig på skinkorna, armarna, låren och nedre magen. Ju större obalans och toxiner desto mer fett. 

Vad är det som händer i kroppen? 

Enzymernas roll är att hjälpa till att avlägsna toxiner från kroppen och rena blodet. Biyun’s Fruktenzym är därför en viktig ingrediens i Biyun ́s program att rensa kroppen från giftiga ämnen, så den kan fungera på bästa sätt.
Vad som sker när toxiner och överskottsfett rensas ut ur kroppen är att blodet renas. När blodet är rent hjälper det i sin tur kroppen att lättare absorbera energi från naturen. När kroppen är i balans blir människor med fetma smalare, tunna människor lyckas gå upp i vikt. Med rena kanaler och god cirkulation i kroppen föryngras huden och får en ungdomlig glans. 

Att dricka Biyun Fruktenzym ger fantastiska effekter 

Resultat visar att hos de personer som använder Biyun Fruktenzym minst en gång om dagen under en månad minskar andelen kroppsfett och bukfett betydligt mer än hos de personer som inte dricker Biyun ́s fruktenzymer. Ju längre tidsperiod man genomför denna behandling att dricka fruktenzymer, desto tydligare blir fettförbränningen. 

Förslagsvis tar du enzymer morgon och kväll första månaden. Andra månaden bara på morgonen och tredje månaden varannan morgon 

Biyunakademin rekommenderar att man kombinerar Fruktenzymerna med följande diet 

Frukost 

2 kokta ekologiska ägg, osötad yoghurt och müsli 

Lunch 

Kyckling, fläsk eller nötkött och råris.
Vegetariskt alternativ; Tofu, selleri, morot, broccoli, svamp, sötpotatis och råris. 

Kvällsmat 

Äpple, kiwi, tomater.
Sallad, inte blanda sallad, utan endast en sort. 

   Recensioner  SEK:550,00:-
Kunder som har köpt den här produkten köpte också