Meny
Kategorier
Nyheter
 1 sjal och 1 Long Jing te, Gåva 1 Guanyin Wang
1 sjal och 1 Long Jing te, Gåva 1 Guanyin Wang
SEK:600,00:-
SEK:510,00:-
 2 Lykopen, 1 sjal i gåva
2 Lykopen, 1 sjal i gåva
SEK:1480,00:-
SEK:1180,00:-
 3 Fruktenzym, 1 Goji i gåva
3 Fruktenzym, 1 Goji i gåva
SEK:1890,00:-
SEK:1650,00:-
Storsäljare
01.Long Jing Grönt Te
02.Du Zhong
03.Guanyin Wang
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Recensioner
Skriv en recension om denna produkt!
Valutor

Guanyin Wang

[41]
 Guanyin Wang
Klicka för förstoring

Guan Yin, vars fullständiga namn på kinesiska läses guanshiyin, eller "(den person som) hör världens ljud (lidande)", är en kvinnlig Bodhisattva, gudinnan av medkänsla och barmhärtighet i den buddhistiska traditionen.

Teet har alla de egenskaper man kan förvänta sig av en kvinnlig Buddha; Det är ett extremt lent och lugnande te. Dess doft är söt och rik, liksom doften av vit orkidé och när du dricker det kommer en avslappning omedelbart.

Människor i Kina spendera en förmögenhet för denna höga kvalitet av Guan Yin te. Teet kan endast produceras i distriktet Anxi, i södra provinsen Fujian. Dess produktion är den mest komplicerade av alla teer i Kina. Efter plockning, följer 18 steg innan det är klart att dricka, som omfattar 40 timmars konstant arbete och vaksamhet.

Detta te är särskilt Guan Yin "Wang", som betyder "Kungen av Guan Yin" - den högsta kvaliten som finns att tillgå. Guan Yin är ett Oolong te och kallas ofta ett "halvvägs te", som bär smaken och de helande egenskaperna från både grönt och svart te.

Vikt: 50g

   Recensioner  SEK:90,00:-
Kunder som har köpt den här produkten köpte också