Meny

Himalayan Wisdom Meditation Music Digital nedladdning

[207]
 Himalayan Wisdom Meditation Music Digital nedladdning
Klicka för förstoring

Med detta köp får du den musiken digitalt i högkvalitativt mp3-format. Klickar du på "Buy Now"-knappen så får du upp en ruta där du kan genomföra köpet för denna musik digitalt. Efter betalningen så har du möjlighet att ladda ner filerna, du får också ett mail med länk till filerna som du kan öppna och ladda ner låtarna.

OBS! För att genomföra detta köp ska du inte lägga denna vara i varukorgen, utan bara klicka på den röda "Buy Now"-knappen.

Denna unika inspirerande musik hjälper dig att tona in ditt inre jag. Det förbättrar inre balans och hälsa. Fan Xiulan, Marie Bergman och Lasse Englund har skapat ett magiskt landskap av djup läkning med röster, gitarrer och tibetanska klangskålar. Rösterna är som vinden i Himalaya, dansande, virvlande, viskar i stormen och dånande i tystnaden. Visdom ekar i dessa tidlösa röster och mantran.
 
Slappna av och välkomna detta djupa lugn. Låt melodier, pulsen och recitationer flöda genom din kropp och själ och föra dig till stillhet och föryngring. Denna musik kommer att öka din kärlek, sanning och visdom.
 
Fan Xiulan inspirerades av det heliga berget Kailash och de gamla mästarna i Himalaya när hon skapade denna meditation musik tillsammans med Marie Bergman och Lasse Englund. Fan Xiulan är en Qi Gong Grandmaster och läkare i traditionell kinesisk medicin. Hennes familj har arbetat med och fört vidare dessa gamla helande traditioner i många generationer.
Fan Xiulan är grundare av Biyun Qi Gong och Biyunakademin och har spridit sin metod till över hundra tusen människor i Skandinavien och Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.
 
Fan Xiulan skapade en starkt inspirerad atmosfär där hon, Marie Bergman och Lasse Englund färdades tillsammans för att skapa denna musik. Denna meditativa CD är den första i en serie av inspirerande och intuitiva skivor.

   Recensioner  SEK:97.00:-
Kunder som har köpt den här produkten köpte också