Brev från Fan Xiulan

[103]
 Brev från Fan Xiulan
Klicka för förstoring

En sammanställning av Fan Xiulans brev. Förord av Anna Bornstein.

20 sidor. Skriven på svenska.

"Med anledning av Biyunmetodens 25-års jubileum i Sverige har det producerats en bok som heter 'Brev från Fan Xiulan 2002 – 2017'.

Det är en sammanställning gjord av Marianne Oftedal av merparten av Fan Xiulans brev publicerade i medlemstidningen Drakenbladet de senaste femton åren. Boken är fylld av kärlek, visdom och kloka tankar som förgyller ens liv och som man behöver höra och bli påmind om särskilt när livet är tufft.

Boken innehåller tjugoåtta brev och deras innehåll har en otrolig spännvidd. De handlar om ämnen som att du bör träna qi gong med samma känsla som när du träffar din käresta, eller det stora kärlekshjärtat, att naturen är den största läkaren, om världsmedvetandet eller att tacksamhet är nyckeln till livskraft.

Denna bok har en given plats på mitt nattduksbord. Vad som fascinerar mig är hur mångfacetterad Fan Xiulan är och hur hon med varsam hand vill hjälpa sina elever först till god hälsa via qi gong och därefter till djupare andliga insikter.

Oavsett var man befinner sig i livet finns det brev i boken med klokskap som är klockrent och precis vad man behöver höra och läsa just nu. Tack vare Fan Xiulans visdom kan vi bättre förstå varför saker och ting händer i våra liv och framförallt inse att vi alla inombords har skatter som gör att vi kan träffa nya val och därmed låta livet ta en annan, mer positiv inriktning.

Jag vill varmt rekommendera Fan Xiulans bok och jag är i djupet av mitt hjärta tacksam för att hon valde att slå sig ner i Sverige och dela med sig till oss nordbor av sin kärlek, visdom och sanning.


Maud Simmingskiöld
Stilla qi gong instruktör
"

 Brev från Fan Xiulan
Klicka för förstoring
   
   Recensioner  SEK:85,00:-
Kunder som har köpt den här produkten köpte också