Svenska English

Qigong enligt Biyun: Låt Livskraften Återvända

[ 101]

SEK:60.00:-


Qi Gong enligt Biyun - Låt livskraften återvända, av Fan Xiulan.
Språk: Svenska

Qigong, den "hälsogymnastik" som utövas av så många kineser, har etablerat sig i västerlandet.
En mycket populär skola är Biyun - den hälsobevarande metoden.
I Sverige har över 100 000 människor lärt sig den.

Biyunmetoden presenteras här i ord och bild av sin grundare Fan Xiulan, kinesisk läkare som själv är verksam i vårt land.

Hon ger en djupt personlig beskrivning av hur hon som barn initierades i denna kraftfulla metod av sin farmor, i vuxen ålder aktiverade hon sina kunskaper när hon drabbades av svår sjukdom och så kom att skapa sin egen skola i medicinsk qigong.

Instruktionsavsnittet är klart och tydligt, lätt att följa och kompletteras med uppgifter om vad de olika rörelserna syftar till.
Vid regelbunden träning kan hennes metod motverka sjukdomar och förebygga ohälsa. Så har den också uppmärksammats för sina hälsoeffekter och används nu vid flera landsting, vilket även redovisas i boken tillsammans med bidrag av ett antal utövare.

Qigong enligt Biyun utgår från en samverkan med naturen. Genom naturliga rörelser, naturlig fokusering av koncentration och naturlig andning tillförs vi positiv livskraft. Lägger vi därtill något av det som Fan Xiulan tar upp om te och mat som medicin - samt kinesisk livsvisdom - har vi tagit ett stort steg mot att främja vår hälsa, såväl kroppslig som själslig.

[Pocketbok]

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
 Moxa box 


 SEK:850.00:-
Powered by Talex e-handelssystem