Svenska English

Moxa box

[ 801]

SEK:850.00:-


En praktisk trälåda som håller en moxa-stav på justerbar distans från kroppen. Ett högteknologiskt filter gör att rökutvecklingen kraftigt reduceras. 

Det medföljer 40 stycken stavar av högkvalitativ gråbo (ört som används till moxa) som är en av Kinas berömda kinesiska örtmediciner. 

Moxa-boxens största fördelar är att du sparar pengar på medicinska utgifter, den upptar ingen arbetstid, påverkar inte dina normala aktiviteter, du kan bära lådan med det flexibla bandet på olika delar av kroppen, det ger en bekväm egenbehandling med moxa!

En behandling på bara 40 minuter kan ge en hel del fantastiska betydande resultat!

Enligt TCM kan moxa stärka Yang qi och hjälpa den ursprungliga energin. 

Moxa motverkar kyla i kroppen som kan medföra många olika problem. Den kan verka förebyggande mot tumörer, hjälpa menstruationen och problem med flytningar. 

Moxa kan även förbättra blodcirkulationen, hos kvinnor kan det stärka bäcken, förebygga myom, tumörer, blodstagnation, lindrar effekten av fukt, kan eliminera inflammation, minska bäckenutgjutning, förhindra vidhäftning till äggledaren. 

Skinkorna på kroppen kan kopplas till det manliga och kvinnliga reproduktiva systemet, dessa är oskiljaktiga från hälsa. Att använda moxa på ”Ba Liao” eller de åtta hålen som sitter på sakrum kan aktivera höftmeridianen och få igång blodcirkulationen. Det kan hjälpa mot diverse problem runt underlivet. För män är de främsta orsakerna till impotens brist på blod. Många pojkar sitter långa perioder framför datorn, det bromsar blodcirkulation och kan leda till prostatit, hyperplasi, frekvent urinering och prostatacancer! 

Alla kan få goda resultat av moxa.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem